Om meg

Jeg er en hagegal jente i 40 åra, som er så heldig å ha en stor og ganske "tom" hage. Denne er jeg til min samboers fortvilelse i ferd med å fylle opp med diverse planter...men med to viltre gutter på 3 og 6 år må jeg begrense meg litt. De må jo også få lov til å utfolde seg i hagen!

I hagen trives også min(om man kan si det til en katt) 13 år unge, langhårete og veldig vakre pusejente! Hun er veldig snill, selskapssyk og kosete, og er gjerne med meg i hagen. Hun heter Kitty, og det er henne bloggen min er kalt opp etter..

Jeg har i mange år overvintret diverse planter, slik som pelargonia, fuchsia og en stor og gammel potetplante. Denne druknet dessverre i fjor, men var også blitt så stor at det var nesten umulig å løfte den. Må få meg en ny slik etterhvert.

I år kjøpte jeg endel stiklinger på Hagemessen, og nå er vinduene fulle av småplanter av pelargonia og fuchsia. Blir spennende å se hvordan jeg får de til..

Når det gjelder busker, trær og stauder, er jeg veldig glad i de med spesielle former/farger på bladene. Og da gjerne variegerte blader. Noen av favorittene er Heuchera, Hosta, Forglemmeieisøster, Iris, Dagliljer, viftelønn og mye mer.. Må vel innrømme at jeg er en plantesamler(den må jeg bare ha, får vel plass til den ett sted..)..

Jeg er glad i å fotografere, men er foreløpig på stadiet øve, øve, øve... Synes det er morsomt, og jeg legger også ut endel bilder på bloggen.

Jeg håper du liker bloggen min, og siden jeg er ganske ny blogger, tar jeg gjerne imot kommentarer/råd av både den negative og positive sorten..

Hagehilsen fra Ann Kristin